ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Webix

Μετατροπή ιδεών σε ψηφιακές πραγματικότητες με ακρίβεια και πάθος.

Η διαδικτυακή σας επιτυχία, η παθιασμένη αποστολή μας.

Στη Webix, δεν κατασκευάζουμε απλώς ιστότοπους- κατασκευάζουμε ψηφιακές εμπειρίες που εμπνέουν και φέρνουν αποτελέσματα. Είτε είστε μια επιχείρηση που θέλει να ενισχύσει τη διαδικτυακή της παρουσία είτε ένα άτομο με μια μοναδική ιδέα, η τεχνογνωσία, η δημιουργικότητά μας και η dedication are at your service. We’re here to turn your digital dreams into reality.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Ποιότητα

Η αριστεία βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή κορυφαίων, αξιόπιστων και αποτελεσματικών λύσεων ιστού που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου.

Καινοτομία

Αγκαλιάζουμε την αλλαγή και την καινοτομία. Εξερευνούμε συνεχώς τις τελευταίες τεχνολογίες και τάσεις για να διασφαλίσουμε ότι η παρουσία σας στο διαδίκτυο είναι στην αιχμή του δόρατος.

Πελατοκεντρική προσέγγιση

Οι πελάτες μας είναι η προτεραιότητά μας. Εκτιμούμε τις ιδέες σας και η πελατοκεντρική μας προσέγγιση σημαίνει ότι συμμετέχετε ενεργά στη διαμόρφωση του ψηφιακού σας ταξιδιού.

Konstantinos Lampropoulos

Physicist with Msc in “Electronics and Information Processing” 

Xristos Lampropoulos

Computer Engineer and Informatics

Michalis Demis

Computer Engineer and Informatics

Είμαστε μια δυναμική ομάδα νέων ατόμων που αγαπούν βαθιά τον τομέα μας. Με πάθος και δέσμευση, αναζητούμε συνεχώς καινοτόμες λύσεις που θα ξεπερνούν τις προσδοκίες. Η διαφορετικότητά μας είναι η δύναμή μας, καθιστώντας μας πρωτοπόρους σε κάθε προκλητική κατάσταση.